søndag den 6. maj 2012

Nedtaellingen er begyndt

Tiden gaar og vi er saa smaat begyndt at vaenne os til tanken om, at der efterhaanden kun er mindre end 3 mdr til vi vender naesen hjemad (altsaa nogen af os - jeg skal jo lige blive her lidt ekstra). Vi har haft snakket en del om, hvad vi gerne vil naa at proeve inden vi rejser hjem, for hvis vi skal naa det hele skal vi se at komme i gang. Ved et tidligere besoeg i Golden Gate Park havde vi set at man kunne leje familecykler, der lignede en "frisk fra Delhi cykeltaxa" med plads til os alle 5. Saa loerdag morgen drog vi ind til byen og videre ud til parken. Jeg fiskede lidt efter om man maaske kunne taenkes at faa lidt rabat paa timebetalingen, hvis man lejede den i fx 3 timer, men manden bag disken grinede bare og sagde at det var sjaeldent folk holdt saa laenge, da den var ret tung at cykle paa. "Kom bare an" taenkte jeg! Efter at have udfyldt formularerne (suk - man kan bare INGENTING herovre uden at udfylde den slags hele tiden) fik ungerne udleveret cykelhjelme og vi trillede afsted. Som det kan ses af videoen (klik her) saa var det manden bag disken, der fik ret. Vi overlevede noejagtigt 40 minutter hvor vi enten koerte doedskoersel ned ad bakke eller puklede for livet for at komme op ad bakke. Der var ingen gear, bremsen virkede ikke saerlig godt og flere af pedalerne var i stykker. Vi havde det nu sjovt undervejs, men Luca var den eneste, der godt gad fortsaette - maaske fordi han sad forrest og ikke behoevede at arbejde for sagen...........
Efter den haesblaesende cykeltur var det tid til en velfortjent frokost i flotte omgivelser:
Naeste stop blev den Botaniske Have. Den var kaempe stor. Faktisk saa stor at vi snildt kunne have brugt en hel dag bare derinde. Nedenfor foelger en smule billeder af besoeget:



Paa vejen hjem koerte vi bag en helt spejlblank lastbil, saa her foelger et lille selvportraet af bilen:

Dagen blev sluttet af med laekker laekker mad hjemme hos Heddas (Teresas bedste veninde) far og mor, hvor vi fik smagt kobe koed for foerste gang (dog ikke den rigtige japanske slags, da det under ingen omstaendigheder eksporteres, men fra amerikanske koeer, der er blevet fodret og masseret paa samme maade).
Soendag boed paa besoeg af Emilia og hendes familie. Hun har verdens ubetinget mest nuttede lillebror paa knap halvandet aar. Her sidder Brody i haengekoejen med Ulrik. Han var dog knap saa begejstret med mindre Ulrik soergede for at fodre ham men en lind stroem af smaakager :-)




4 kommentarer:

PeterK sagde ...

Juhu Ulrik er blevet klippet !

Henriette sagde ...

Altså Peter - følger du ikke med? Det blev han jo allerede i forrige indlæg ;-)

PeterK sagde ...

ups ....den havde jeg overset :-) Fantastisk !

christunte sagde ...

Jeg synes, Luca begynder at se helt utroligt stor ud! Nu har han jo også ligesom fundet sin "overmand" i at være nuttet lillebror, så det er vel på tide....
Den der botaniske have ser ret fed ud!